* Geleipudding van fruit

Geplaatst op woensdag 03 februari 2016 @ 16:16 , 101 keer bekeken

Ingredienten:
1 blikje fruit naar wens
5 blaadjes gelatine
150 rijstemelk, (of lactose arme melk bij lactose intollerantie)
6 eetlepels suiker of zoetmiddel ( zelf aanpassen)

Bereidingswijze:
Week de gelatine ongeveer 10 minuten in koud water en knijp deze uit. Laat het fruit uitlekken en vang het sap op Verhit de fruitsap en los hierin de goed uitgeknepen blaadjes gelatine op. Voeg het fruit en de melkvervanging toe, Laat de massa afkoeken tot hij begint te binden.  Giet hem dan met een koud water omgespoelde puddingvorm.  Laat de pudding enkele uren opstijven in de koelkast.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: